Barion Pixel

Piactér

A közösség erejével havonta építünk, rendezzük az almáskerti tereket vagy segítünk egymásnak. Tevékenységeinknek gyermekeink is aktív részesei. Működésünkhöz szükséges anyagi források megteremtéséhez helyi piacot üzemeltetünk, ahol közösségünk tagjai és támogatóink adományokért jutnak az általunk készített termékekhez. Ha szívesen fogyasztanál piaci termékeinkből, írj nekünk! Részt veszünk a környező falvak, Waldorf iskolák bazárain, vásárain. Közösségünket támogathatod a kalákákon való részvételeddel, tárgyi vagy pénzbeli adománnyal. 

Vess magokat az Almáskerttel 2022-ben is!

Tavaszi projektünk keretében vetőmagcsomag igénylésével is támogathattok minket, és április végén május elején egy Almáskerti palánta-vásárral is készülünk. Részletekért kattints: Vess magokat az Almáskerttel! 

Nagyobb kertet szeretnél, ami ellátja a családot friss zöldségekkel? Kertművelő tanárunk rajzolt nekünk egy vetési – ültetési tervet 40nm-es  területre, melyet itt tölthetsz le.

Termékeink

piac
Vegyszermentes birsalma lekvár
Naptár 2022
2022 Naptár
Levendulás zsákok
Vegyszermentes meggyszörp
Vegyszermentes meggylekvár
Bio meggyvelő
Vegeta bio zöldségekből
házi szappan
Pálmaolaj mentes kézműves szappan
Szappan, teakeverékek, házi tejföl és krémsajt
Házi sajt Dénestől
Házi sajt Dénestől

Almáskert Kaláka

“Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.”
Rudolf Steiner