Barion Pixel

André Stern: Lelkesedés (E-könyv)

3 200 Ft3 800 Ft

Fedezd fel újra a gyermekkor energiáját!

“A lelkesedést nem lehet létrehozni, így elpusztítani sem. Mindig attól félünk, hogy gyermekeink bizonytalan anyagi helyzetbe kerülnek. Az igazi veszély az érzelmi szegénységből fakad.”

A lelkesedés szárnyakat ad, szabályosan zsenivé varázsol. Ezt ösztönösen tudjuk, de újabban a tudomány is magyarázatot ad arra, mi történik pontosan bennünk, amikor lelkesedünk.

Cikkszám: N/A Kategória:

„A lelkesedés velünk született. Nem szükséges sem edzeni, sem fejleszteni; olyan, akár egy belső tó. Sokszor mégis felhők és fátylak borítják, amiket elegendő lenne félrehúzni” – írja André Stern. 

„Stern könyve tele van ötletekkel és gondolatokkal, amelyek mindenkit megérintenek, akinek gyermekekkel van dolga.” – Neue Züricher Zeitung 

„André Stern már két legutóbbi könyvével is olyan szerzőként és kortársként mutatkozott be, akinek érvelései túlmutatnak nemcsak a fősodrású, de még az alternatív tanítási koncepciókon is. Mondanivalójának súlypontja mégis az emberi lény érzelmi, szociális és kognitív kompetenciáiba vetett bizalom, aminek a gyermek felnövekedése középpontjában kellene állnia, történjen az a családban, az óvodában vagy az iskolában.” – Winfried Stanzick

Kiadó: Lelkesedés * Tanulás * Szabadság

Terjedelem: 152 oldal

ISBN: 9786150052243

E-könyvhöz kapcsolódó információk: A letölthető a fájl fizetés után 1-2 napon belül elérhető. Az “epub” fájl iOs rendszereken azonnal olvasható, Windows és Android alapú rendszerekhez letölthető az “epub” olvasó alkalmazás, amely ingyenes és minden további e-könyv olvasására használható.