Barion Pixel
,

HÁROMSZÖG ADOMÁNYOZÁS

5 000 Ft

Támogasd a farm-alapú nevelést és küldj meglepetés csomagot egy mélyszegénységben élő vagy hátrányos helyzetű gyermeknek!
Ajándékcsomagunk árával az Almáskert farm-alapú pedagógiai programjának fennmaradását, idénre megálmodott terveink megvalósítását támogatod. Mi pedig eljuttatjuk az általad megvásárolt meglepetés csomagot egy mélyszegénységben élő vagy hátrányos helyzetű gyermeknek, mert hiszünk benne, hogy az anyagi javakon túl lelki és szellemi táplálékkal is hozzá kell járulnunk a világ gyermekeinek jóllétéhez.

A kampányban résztvevő szervezetek:

  • Almáskert – Farm-alapú Nevelésért Egyesület
  • Budaörsi Tanoda Közhasznú Alapítvány – A Budaörsi Tanoda munkatársai és a Romano Glaszo együttes tagjai iskolai időszakban heti rendszerességgel látogatják az iskolát, a népzene és a néptánc eszközeivel fejlesztik a gyerekeket. Ők gondoskodnak arról, hogy az adomány ajándékcsomagok megfelelő módon jussanak el a gyermkekhez.
  • Máltai Óvoda és Általános Iskola Tarnabod – Az iskola tanulóinak túlnyomó része hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű. A település (Tarnabod) a „Felzárkózó Települések” program résztvevője, amelyben Magyarország 300 legszegényebb települése vesz részt.

Köszönjük mindhárom közösség önkénteseinek munkáját!

Availability: 193 készleten

Kategóriák: ,

A csomag készségfejlesztő játékot, kézműves apróságokat, egy mesetekercset és egy maréknyi finomságot tartalmaz.